Electronic Entertainment Expo 2017

Electronic Entertainment Expo 2017, bedre kjent som E3 2017 er over for i år, og det har vært noen hektiske juni dager i Los Angeles. Videospill bransjen har som vanlig vist frem sine nye titler, vist oss teasere på hva som kommer i fremtiden og alle de store som Nintendo, Sony, EA og Ubisoft for å nevne noen har hatt sine pressekonferanser og streamet live til de globale spillerne. Dette er desidert den viktigste, og største, årlige samlingen for både spillentusiaster og utviklere.
e3 banner

Viktige spillslipp og datoer

Blant annet har vi fått høre fra Nintendo at våre gamle venner Mario og Luigi har fått en slipp-dato: 27. oktober kommer Super Mario Oddyssey. Nintendo Switch får også sin egen Elder Rolls: Skyrim i løpet av året, dato er ikke sluppet enda men spillet skal være i sluttfasen av testing osv så¨det er forhåpentligvis ikke så lenge til.

Ubisoft slipper forresten Assassins Creed Origins på samme dagen som Super Mario Oddyssey – vi har allerede lagt inn en ukes fri rundt denne datoen…. Når nye spill kommer, så får jobb være jobb et par dager så man kan bruke noe tid på å komme godt i gang med nye spill. Ubisoft har forresten også gitt oss nye trailere for Far Cry 5, vi gleder oss veldig til å få tak i dette spillet og er helt klare for å bli med Ubisoft på tur til Hope County, Montana i februar 2018, se traileren under:

Flere som husker AoE?

For oss som har blitt litt grå i håret og har spilt en stund så kommer også en liten juvel i år (og en nyhet som nesten fikk meg til å hoppe i stolen!)  – Age of Empires kommer i ny versjon for både PC og Xbox Live!! Allerede nå er det mulig å melde seg på for beta versjonen og full versjon er lovet for senere i sommer. Som alltid med Microsoft er de litt vage på dato, men vi tar dem på deres ord og venter med kroner i lomma på å vekke til live gamle minner om timer, dager og uker som ble brukt i selskap med AoE….

Xbox One X kommer i november 2017!

Av andre store nyheter fra årets E3 så må det også nevnes at vi har også fått dato og pris på Xbox One X:  Den går på salg 7 november og prisen er satt til 499 $. Tidligere kjent som Project Scorpio har vi også nå det offisielle navnet og har fått tatt en liten sneak-peek på den.  Det er litt av noen specs på denne konsollen, se bare her:

Xbox One X promo shot

  • 4K-ready
  • 6 TFlop GPU,
  • 12GB GDDR5 internminne
  • 326GB/s memory båndvidde
  • pluss kompatibilitet for originale Xbox-spill

Samme dag så kommer også Crackdown 3, mens Forza 7 kommer litt før konsollen med slippdato 3. oktober. Vi vet at mange har ventet på denne konsollen, men vi er noe usikre på om den slippes til hele verden den 7. november, så vi vil anbefale at du tar turen innom din lokale gamersjappe for å høre med dem når de forventer levering. Om man ikke har en lokal gamer sjappe i nærheten så kan man alltids finne konsollene på netthandel, sørg da bare for å handle med en veletablert og respektert forhandler slik at alt går som smurt. Det er få ting som er mer irriterende enn å måtte vente og vente også vente litt til når alt man vil er å få sine klamme hender på en ny konsoll.

Flere VR spill er på vei

VR er noe som mange gamere har drømt om lenge, nå begynner produktene å bli bra og for fans av Fallout 4 og DOOM så vil de nok bli glade for å høre at de er begge på vei til VR. Begge titlene skal være klare for virtual reality på HTC Vive senere i år. Noe av det mest spennende med slike messer som dette er alle teaserene vi får, vi har lagt til to for deg her, men ta en runde på youtube, søk på E3 2017 teasers så får du sett mye bra! Vi nevner i fleng, Star Wars Battlefront 2, FIFA 18, Need for Speed: Payback og Anthem. Happy gaming folks!