Dette gleder vi oss til i 2017

2017 kommer til å inneholde en rekke spennende og gode utgivelser. Mange av de svært etterlengtet og ettertraktet. Vi har listet opp fem veldig forskjellige titler, men hvor alle bringer noe nytt til et allerede etablert konsept.

Resident Evil 7: Biohazard

resident

Mange var ekstremt skuffet over den forrige Resident Evil-utgivelsen, derfor er det svært oppløftene at de nå vil gå tilbake til røttene sine med Resident Evil 7: Biohazzard.  Demoene som har blitt sluppet gir løfter om oppløfting for oppreisning for kravstore fans.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

zelda

Dette spillet har vært i emning omtrent like lenge som Guns N Roses sitt sjette studioalbum Chinese Democracy, folk begynte å spøke om at demokrati i Kina ville komme før albumet, men så kom albumet plutselig i 2008. Det føles litt slik med The Legend of Zelda: Breath of the Wild, men nå er det altså 100% sikkert at det kommer i år til Wii U og Nintentendo Switch.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash

Punggrevlingen er vel bare kjent for dyreentusiaster og lokalbefolkningen på Tasmania. I tillegg selvsagt til alle som noen gang har spilt Crash Bandicoot. Det var en av de første store suksessene til Playstation og det er ikke få timer vi har brukt på å snurre rundt og hoppe fra stein til stein i forsøket på å stoppe den i onde Doctor Cortex fra å ta over verden. Det er fortsatt Activision som trekker i spakene, men Vicarious Viksions har stått for den siste finpussen på Crash Bandicoot N. Sane Trilogy som kommer i år.

South Park: The Fractured But Whole

s.park

Som alltid er South Park oppdatert og presis med den siste satiren. Derfor er det heller ikke overraskende at deres nye spill til Playstation, Xbox One og PC leverer et mildt spark til Hollywoods nye trend med å produsere et lass av superheltfilmer i forskjellige varianter. Selv om South Park-spillene ikke alltid har vært banebrytende på det spilltekniske har de alltid levert stor underholdningsverdi.

Tekken 7

tekken

Dette er nok en gammel klassiker som kommer i fornyet drakt. I likhet med Crash Banidocoot var dette et av de virkelig store spillene på de først Playstation-utgavene. Nå gies den ut til både PS4, Xbox One og PC. Onlinespilling gjør at man kan spille slike spill også uten kompiser på besøk, selv om ingenting er så tilfredstillende som å tørke glise av en kjepphøy kamerat i sofaen.