Gleden ved nye spill

For oss som er glade i å spille er det alltid spennende å vente på nyheter som lanseres. Det kommer jo hele tiden nye spill og oppdateringer, så det er alltid noe nytt å engasjere seg i. Høsten er alltid en aktiv tid på spillfronten. Det lanseres mange nyheter og årstiden er også en tid som gjør det enklere å sette seg inne og teste ut noen av nyhetene.

Sean World

Mye moro og spenning med Legion

Sean World 1September er alltid en måned med spennende lanseringer. I dag tenkte jeg å gå nærmere inn på tre spill som er kommet ut i løpet av måneden. Dette er spillene Pro Evolution Soccer 2017, FIFA 2017 og World of Warcraft: Legion. Først kan jeg si litt om Legion. Det er en nyutgitt utvidelse av World of Warcraft. Spillet har hatt flere utvidelser siden det ble lansert for 12 år siden. Det er også en av de beste utvidelsene av spillet. Det byr på nye områder, soner og allierte i reisen mot høyere nivåer. Det er helt klart at her blir det mye moro og spenning fremover.

Sean FIFA

Den store fotballkampen

Sean FIFA1Ellers byr jo høsten på den årlige fotballduellen på spillfronten. De fleste store fotballseriene i Europa starter sesongen da, og samtidig lanseres også de årlige utgavene av Pro Evolution Soccer (PES) og FIFA. Hvem har noe nytt i år og hvilket av spillene er det beste denne sesongen? Det er på en måte en evigvarende kamp mellom disse to spillene. Pro Evolution Soccer 2017 er blitt en fryd å spille. Det første fotballspillet deres ble lansert for ti år siden. Det satte FIFA på plass, men de kom sterkt tilbake og ble det ledende fotballspillet. Nå er PES imidlertid skikkelig tilbake og igjen får du den gode følelsen av å spille fotball. Likevel er spillets mangel på lisenser klar. Du kan velge lag som Liverpool og Arsenal, men de kan ikke spille mot Leicester eller Manchester United, siden de ikke har lisensen for disse. Spillet blir derfor mot disse lagene i en annen navndrakt. Den andre fotballaktøren er altså Electronic Arts sin 2017 versjon av det populære FIFA-spillet. Dette spillet er gjennom årene blitt meget populært i Europa. Det store i årets utgave er introduksjonen av en fullverdig historiemodus. I denne modusen eller “the Journey” som den heter i spillet kan du følge utviklingen til Alex Hunter, og være med på hans opp- og nedturer gjennom utviklingen av fotballkarrieren. Ellers har spillerne i spillet fått en skikkelig overhaling. Det innebærer ny og bedre fysikk og intelligens.

Det er med andre ord videreutvikling hos begge fotballkonkurrentene. Hvilket av spillene som går av med seieren lar jeg være usagt, men det er ingen tvil om at begge to byr på mye moro og spenning. Utover høsten og vinteren skal iallefall jeg spille mye fotball hos begge aktørene. Samtidig skal jeg innimellom ta meg noen pauser og besøke World of Warcraft og Legion også.

Sean FIFA3