5 myter om gaming

Veldig mange der ute har veldig mange fordommer om gamere og gaming generelt. Nå skal jeg gå gjennom noen av fordommene og mytene jeg har hørt gjennom tidene, og avkrefte dem en for en.

person som gamer

1. Gaming er usunt

Ja, man sitter på stolen, senga, sofaen, etc, når man gamer. Men det er snakk om kanskje maks 2-4 timer hver dag, utav 24 timer. Veldig mange i dagens samfunn har jobber hvor de sitter 8 timer av dagen, uten å røre på seg? Hva er forskjellen? Og, vi må ikke glemme at veldig mange spill om dagen krever fysisk aktivitet, som for eksempel Just Dance.

2. Gamere har manglende sosialt liv

Denne hører jeg ganske ofte, og jeg blir ganske fornærmet når denne formuleringen blir repetert. Gaming kan være like sosialt som alt annet, og LAN-fester er noe av de mest sosiale og gøye sammenkomstene man kan være med på. For ikke å snakke om The Gathering. Og all kommunikasjonen som foregår mellom gamere i virtuell realitets-spill er helt awesome.

3. Gamere er bare en gjeng med nerder

For å være helt ærlig – jeg synes det å bli kalt for en nerd eller geek bare er en hedersbetegnelse. Det er nerdene i verden som har stått bak noen av de viktigste oppdagelsene og fremskrittene i den moderne verden. La med bare nevne Steve x 2 (Wozniak og Jobs), Bill Gates, Alan Turing, Stephen Hawking og Albert Einstein. Ferdig snakka.

4. Det er avhengighetsskapende

Ja, det finnes tilfeller av kids som har vært våkne flere netter på rad, og som har holdt seg våkne med energidrikker og usunn mat. Men i alle fritidsaktiviteter vil man finne eksempler på dette. Hvor mange i idrettsverdenen har ikke drevet med doping, og fått alvorlige skader på grunn av dette? Noen mennesker har bare lettere for å bli avhengig av noe, og helt ærlig er det bedre å være avhengig av gaming, enn for eksempel dop og alkohol.

5. Det er kun for gutter

Det kan muligens sies at gaming-verdenen er dominert av gutter, og ja, at veldig mange av spillene seksualiserer kvinner. Men allikevel blir kvinneandelen større og større for hver dag som går, og nyere forskning tilsier at jenter snart representerer 50 % av gaming-verdenen. Og la oss ikke glemme den største heltinnen av dem alle, Lara Croft. lara croft gjennom tidene