Fallout 4

fallout-4
Spillserien Fallout har lenge vært populært blant en rekke ulike gamere og som mange alerede er veldig klare over, har det nå blitt designet Fallout 4. Dette spillet har ikke blitt lansert enda, men det er selvfølgelig noen heldige testere som har fått prøvd den ut allerede og det finnes mye informasjon rundt på nettet. Fallout 4 kommer med mange nye og morsomme funksjoner som alle Fallout fans virkelig vil elske. Her kommer det en liten omtale om Fallout 4!

Nye og spennende muligheter!

I Fallout 4 vil spillere få flere ulike muligheter underveis i spillet. Spillere vil blant annet kunne bygge sine egne hus og sine helt egne landsbyer. Det har blitt lagt til en rekke nye verktøy i spillet som lar spillere både bygge og rive bygninger, rekonstruere bygg og til og med sette opp lys hvis det ønskes. En kan også beskytte hjemmet sitt ved å sette opp roboter eller en alarm, dersom det skulle dukke opp røvere kan det være praktisk å ha!

Disse områdene og landsbyene som man selv bygger kan bli populære og d akan andre folk bestemme seg for å flytte inn. Faktisk er det både «Brahmin» karavaner samt kjøpmenn som er med på å bidra til at den lille landsbygden vokser seg større.

Det er derimot viktig for spillere å være klare over at dette er helt frivillig, man kan bygge hvis man vil, men det er absolutt ikke et krav. Det er en del av spillet, men helt valgfritt. Dersom man i stedet vil vandre fritt rundt i verden er det mer enn nok å gjøre der også. Det finnes blant annet 700 ulike tilpasninger til de 50 forskjellige våpnene i spillet.

Pip-Boy

Alle de som har spilt et Fallout spill før, vet hva en Pip-Boy er, nemlig et armbånd som karakteren i spillet bruker til å se rundt i menyene. I Fallout 4 vil det faktisk følge med en ekte Pip-Boy, men dette er selvsagt bare i Fallout 4: Pip-Boy Edition. Da vil spillere kunne koble sammen telefonen sine med sin Pip-Boy og installere en app for å begynne å bruke den.